Ochrana zájmů spotřebitelů jako součast koncepce společenského marketingu? - Sýkorová, Pavla
Problematika vzťahu spoločenského marketingu a ochrany záujmov spotrebiteľa. Základné dokumenty týkajúce sa ochrany spotrebiteľa ako v Európskej únii tak v Českej republike.