Nový rozměr finanční nerovnováhy eurozóny - Mandel, Martin
Problém súvisiaci s kumulovaním vysokých clearingových zostatkov národných centrálnych bánk v medzibankovom zúčtovacom systéme krajín Európskej menovej únie s názvom TARGET, resp. TARGET 2. Export a import tovarov a zúčtovací systém TARGET. Menová politka a zúčtovací systém TARGET. Nerovnováha bežných účtov v eurozóne a jej príčiny. Dopad nerovnováhy na zúčtovací systém.