Marketing v stratenej dekáde - Toman, Miloš
Posilnenie pozícií na trhu a zaoberanie sa ďalším vývojom marketingu. Celostný marketing a jeho komplexné pôsobenie. Zmena úlohy reklamy a zdieľanie skúseností so zákazníkmi.