Vybrané faktory ovlivňujíci pojišťovníctví s ohledem na současnou ekonomickou situaci v ČR i ve světě - Růčková, Petra
Analýza a vyhodnotenie základných faktorov ovplyvňujúcich poisťovníctvo v kontexte súčasného krízového vývoja. Komparácia a analýza je zameraná najmä na vplyv ekonomického vývoja na stabilitu poistného trhu.