Budoucnost bankovních online distribučních kanálů - Kubáň, Michal
Tzv. šikovné telefóny a smartphone banking. Úloha bánk - zapracovať novú distribučnú cestu do celkovej stratégie predaja produktu. Lepšia komunikácia s klientom. Zahraničie má náskok. Internet banking a prispôsobenie sa k osobnosti klienta. Tradičné distribučné kanály nezaniknú. Trendy a zmeny v správaní sa bánk.