Na dreň a do čista - Kláseková, Martina
Poštová banka po gréckej očiste zmení väčšinového akcionára, do štruktúry majiteľov vstúpi spriatelená finančná skupina J&T. Ako tvorila zisk Poštová banka v roku 2010 a 2011.