Proč využít outsourcing při vymáhání pohledávek? - Vachel, Vladimír
Vymáhanie pohľadávok bankovej ištitúcie. Úloha inkasnej agentúry. Využitie inkasných agentúr. Ako funguje inkasná agentúra. Odmeňovanie inkasných agentúr. Vzťah klienta a inkasnej agentúry. Nové trendy na trhu vymáhania pohľadávok. Medzinárodné porovnanie. Kríza a inkasné agentúry.