Disparities in the Utilisation of Product Factors in the Agriculture of Slovakia and of European Union - Grznár, Miroslav
Postavenie slovenského poľnohospodárstva v Európskej únii a implementácia stratégie rastu konkurencieschopnosti slovenských poľnohospodárskych producentov. Autori identifikujú príčiny nelichotivého postavenia slovenského poľnohospodárstva v EÚ a popisujú dopady krízy.