Štruktúra nákladov kvality a citlivosť podnikov na výkyvy ekonomiky - Mizla, Martin, 1955-
Vplyv nákladov kvality a ich štruktúra na operačný zisk (EBIT) v prípade zmien v ekonomike a jej výkyvoch. Triedenie nákladov z hľadiska ich fixnosti a variabilnosti. Prístup znižovania nákladov (costs emphasis) a zvyšovania tržieb (revenue emphasis). Zabezpečovanie kvality produktov alebo aspoň udržiavanie pozitívnej reputácie podniku.