Aktuality v oblasti rozpočtovníctva, účtovníctva a výkazníctva v štátnej správe a samospráve konsolidovaná účtovná závierka vo verejnej správe - proces, metódy a transfery - Kašiarová, Lucia
Príprava a organizácia procesu zostavenia konsolidovanej účtovnej závierky. Metódy konsolidácie. Metóda úplnej konsolidácie. Metóda podielovej konsolidácie. Metóda vlastného imania. Transfery a konsolidácia. Evidencia transferov. Príklady postupov pri konsolidácii vybraných druhov transferov.