Determinanty kapitálové struktury českých podniků - Prášilová, Pavlína
Vývoj teórie kapitálovej štruktúry podľa Millera a Modiglianiho. Determinanty kapitálovej štruktúry podnikov v ČR a jej faktory. Skúmanie kapitálovej štruktúry v rámci vybraných odvetví českej ekonomiky.