Kustomizácia ako nová revolúcia - Sanyal, Sanjeev
Začiatok dvadsiateho stroročia ako prelomového obdobia pre dopravnú techniku a technológie, ktoré charakterizovali železnice, automobily a prvé lietadlá. Inovácie v doprave a komunikačné možnosti. Demokratizácia komunikačných technológií.