Možnosti podpory inovácií na regionálnej úrovni - Černáková, Veronika
Spôsoby, akými môžu vyššie územné celky uplatňovaním originálnych a prenesených kompetencií ovplyvňovať tvorbu a difúziu inovácií v regióne, pričom je nevyhnutné prihliadať na špecifiká jednotlivých regiónov v závislosti od inovačných kapacít, ktorými disponujú. Kompetencie VÚC v oblasti podpory inovácií v SR. Možnosti využívania zdrojov VÚC na financovanie inovácií.