Čo nové priniesol Daňový poriadok? daňová kontrola - Repková, Denisa, 1983-
Daňový poriadok zavádza niektoré zmeny, ktorými dochádza najmä k vyššej efektívnosti správcu dane pri výkone daňovej kontroly. Možnosť kontrolovať daňový subjekt, ktorý patrí do miestnej príslušnosti iného správcu dane. Oznamovacia povinnosť správcu dane. Zmena ustanovenia o prevzatí dokladov a iných vecí správcom dane.