Getting Things Done - a hotovo! časový manažment a osobná produktivita podľa svetového hitu - Jakubík, Oliver
Zásada produktivity času podľa Davida Allena, "Getting Things Done" (GTD), ktoré sa stalo moderným štandardom. Posudzovanie priority jednotlivých krokov a projektov. Techniky brainstormingu a mindmappingu.