Postup na poukázanie 1,5 percent, resp. 2 percent dane u právnických osôb - Rabatinová, Marcela, 1977-
Fyzické osoby a právnické osoby môžu poukázať 2 percentá zo svojej daňovej povinnosti za rok 2011 v prospech organizácií neziskového sektora. Postup krokov, ako poukázať 2 percentá (1,5 perc.) sa líši podľa toho, či ide o zamestnancov, ktorým ročné zúčtovanie zaplatených preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti robí zamestnávateľ, či ide o fyzické osoby, ktoré si podávajú daňové priznanie sami, alebo ide o právnické osoby.