Náš zákazník - náš pán? lepšie je prísť o objednávku, ako stratiť dôveru klienta - Škutková, Jana
Budovanie obchodných a medziľudských vzťahov s klientmi. Sebarealizácia profesionálneho predajcu. Empatia a osobný záujem. Motivovanie klienta a vzájomná dôvera pri uzatváraní obchodu.