Ako liečiť dušu podnetný projekt pre dobrovoľníkov - seniorov - Nemeček, Miloš
Modely postupného prispôsobovania práce a veku. Profesionálna sociálna starostlivosť a potreby seniorov. Projekt seniorského dobrovoľníctva na Slovensku v spolupráci so spoločnosťou Hartmann - Rico. Demografický vývoj produktívnej populácie.