Riziko sa neoplatí podceňovať - Hudec, Marián
Program Bezpečný podnik jedinečný svojho druhu v EÚ a funguje len na Slovensku a v Českej republike. Prísne podmienky bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci pre získanie titulu Bezpečný podnik. Ocenenie ako konkurenčná výhoda. Súťaž Zdravá firma roka 2011. Pracovné úrazy a ich príčiny. Ako znížiť počet pracovných úrazov. Kampaň EÚ - spolupráca na prevencii rizík. Európska agentúra pre bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci (EU-OSHA).