Aby nám neunikala cez prsty - Hudec, Marián
Problematika plytvania z vodou v Európe. Ďalších 15 chemikálií v zozname znečisťujúcich látok. Stop ďalším škodlivinám. Budúcnosť malých vodných elektrární na Slovensku. Geotermálna energia a jej využitie v Galante. Vodné elektrárne na Slovensku.