"Hovoríme o robotoch, myslíme na ľudí" - Marianyi, Peter
Centrum robotiky ABB v logistickom parku v Zavare pri Trnave. Desať dôvodov, prečo si zadovážiť robot. Značka ABB patriaca vo svete medzi špičku. Ponuka riešení pre automatizáciu výroby. Veľký potenciál v slovenskej robotike. Roboty so zmyslami. Vzdialená diagnostika. Nové modely ABB so znižujúcou sa energetickou náročnosťou.