Východiská bezpečnostnej politiky Ruskej federácie - Chuguryan, Simona, 1977-
Postavenie Ruskej federácie v súčasných medzinárodných vzťahoch. Stratégia národnej bezpečnosti Ruskej federácie. Vzťahy medzi Ruskom a NATO. Vzťahy medzi Ruskom a SNŠ. Vzťahy Ruska a Spojených štátov amerických.