Zahraničná a bezpečnostná politika súčasnej Kanady - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Kanada ako tipický príklad multikultúrnej a bilingválnej krajiny. Bezpečnostná politika Kanady poznačená udalosťami z 11. septembra 2011. Členstvo Kanady v medzinárodných organizáciách. Zahraničná politika súčasnej Kanady. Bezpečnostná a obranná politika súčasnej Kanady.