Slovackaja ekonomika i mirovoj ekonomičeskij krizis - Lipková, Ľudmila
Vplyv svetovej finančnej a hospodárskej krízy na ekonomiku Slovenska. Hlavné ekonomické ukazovatele Slovenskej republiky v období rokov 1993-1999, 2000-2011. Rast slovenskej ekonomiky závislý na zahraničnom dopyte. Stratégia rozvoja slovenskej spoločnosti do r. 2020