Primenenije principov UNIDRUA v meždunarodnych torgovych otnošenijach - Martyniv, Halina
Medzinárodné obchodné právo a regulácia medzinárodného obchodu. Úloha a význam Princípov medzinárodných obchodných dohôd UNIDRUA v unifikácii medzinárodného obchodného práva.