Ot Lissabonskoj strategii k programme Jevropa 2020: implikacii dlja Slovakii - Gonda, Vladimír
Problémy so splnením cieľov Lisabonskej stratégie. Globálna finančá kríza a jej vplyv na štáty Európskej únie. Stratégia Európa 2020.