Vysokoškolská mládež a jej sebareflexia ako aktéra vzdelávacieho procesu, aktéra individualizovaného proaktívneho života a spotrebného štýlu - Plávková, Oľga
Zistenia a poznatky z výskumu, ktoré poukazujú na takzvané staré hodnoty a istoty a ich pôsobenie na vysokoškolskú mládež. Metodika výskumu a výskumná vzorka. Odporúčania a výsledky výskumu.