Príležitostné príjmy a ich zdanenie - Borza, Michal
Občasné, jednorázové, či príležitostné príjmy a ich zdanenie podľa paragrafu 8 zákona o dani z príjmov. Novela zákona o dani z príjmov účinná od 1. 1. 2011, ktorá priniesla zmeny v daňovej povinnosti.