Zamestnanecká prémia za rok 2011 - Válek, Juraj, 1981-
Novela zákona o dani z príjmov a podmienky uplatnenia zamestnaneckej prémie. Nárok na zamestnaneckú prémiu a dosiahnuté príjmy zo závislej činnosti vykonávanej na území SR.