Model CAF ako účinný nástroj pre riadenie vo verejnej správe - Kollárová, Daniela
Systémy manažérstva kvality sa stávajú nevyhnutnosťou čoraz viac aj pre verejnú správu na všetkých jej úrovniach. Jedným z nástrojov samohodnotenia určených pre verejnú správu je model CAF. Model CAF, označovaný aj ako Spoločný hodnotiaci rámec, je určený pre sebahodnotenie a následné zlepšovanie všetkých druhov organizácií vo verejnej správe. Praktický príklad využívania systémov manažérstva kvality na verejnej vysokej škole a dosiahnuté čiastkové výsledky.