Ľudské zdroje v riadení samosprávy z gendrového hľadiska - Marišová, Eleonóra
Rovnosť žien a mužov je základnou zásadou Európskej únie. Pretrvávanie rozdielov v odmeňovaní žien a mužov ukazuje, že ženy sú i naďalej vystavované priamej i nepriamej diskriminácii na trhu práce. Príspevok analyzuje postavenie mužov a žien v samospráve.