Preddavky zamestnancovi na zahraničnú pracovnú cestu - Pakšiová, Renáta, 1974-
Poskytovanie cestovných náhrad, náhrad výdavkov a iných plnení pri pracovných cestách upravené zákonom č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách v znení neskorších predpisov. Aké náhrady patria zamestnancovi vyslanému na pracovnú cestu. Vyúčtovanie pracovnej cesty. Prepočítanie cudzej meny na eurá. Ako postupovať v prípade poskytnutia preddavku na zahraničnú pracovnú cestu.