Zabezpečovanie kvality v agende vysokoškolskej politiky krajín bolonského procesu - Lesáková, Dagmar, 1949-
Normy a smernice na zabezpečovanie kvality v európskom priestore vysokoškolského vzdelávania. Politika a kvalita vysokoškolského vzdelávania krajín bolonského procesu.