Komparácia financovania miestnej samosprávy v Srbsku a na Slovensku - Balážová, Eva
Analýza, zhodnotenie a porovnanie systémov fungovania a financovania územných samospráv v Srbsku a na Slovensku za účelom identifikovania najzávažnejších problémov v definovanej oblasti a navrhnutia možných smerov reforiem a nástrojov na riešenie týchto problémov na základe pozitívnej praxe analyzovaných krajín.