Výdavky územnej samosprávy a hospodárska recesia - Bobáková, Viktória
Zhodnotenie vývoja štruktúry verejných výdavkov, posúdenie zmeny štruktúry výdavkov VÚC v čase hospodárskej recesie. Ozdravenie verejných financií je nevyhnutnou podmienkou stabilného rozvoja slovenskej ekonomiky. Znižovanie deficitu je veľmi dôležité aj z dôvodu udržania a posilnenia dôveryhodnosti Slovenska na finančných trhoch. Výkonnosť slovenskej ekonomiky a deficit verejných financií. Výdavky územnej samosprávy.