Mikroekonomický scoringový model úpadku českých podniků - Valecký, Jiří
Konštrukcia predikčného modelu úpadku firmy na báze logistickej regresie tak, aby tento model čo najlepšie klasifikoval dobré a zlé firmy v Českej republike.