Teorija obščestvennogo vybora v aspekte formirovanija konkurentnoj politiki - Čaplánová, Anetta, 1967-
Analýza rôznych etáp formovania konkurenčnej politiky z aspektu teórie spoločenského výberu. Protimonopolná regulácia na príklade krajín Európskej únie, najmä Maďarska a Slovenska.