Tokio na tanieri - Foxlerová, Nina
Jedlo pre Japoncov ako určitý druh rituálu, podobne ako servírovanie čaju. Všadeprítomný perfekcionizmus. Ryby a zmrzlina z tofu. Škatuľkové hotové jedlá. Pravidlá stolovania v Japonsku.