Obaly z papíru a lepenky v logistických systémech - Lešikar, Miloš
Široké využitie papiera v obalovej technike. Výroba papiera z trvalo obnoviteľnej suroviny. Obaly z papiera a lepeniek. Perspektívy papierových obalov. Používanie vlnitej lepenky a kartonáže z vlnitej lepenky. Vlnitá lepenka ako prepravný obal. Ostatné papierenské obaly.