Finančný manažment
Časopis prináša aktuálne a odborné články z oblasti finančného riadenia, najnovšie poznatky z aplikácie controllingových metód, trendy v oblasti financií a finančných trhov, zmeny v aktuálnej legislatíve a daniach, tendencie v personálnom manažmente, vývojové trendy v marketingu.