Analytický marketing trendy v bankovní praxi - Ochec, Jiří
Problematika práce s klientskými dátmi. Popis metód využívaných pre analytické spracovanie zákazníckych informácií v súčasnej bankovníckej praxe. Príklady následného využitia v marketingu. Identifikácia rozsahu CRM programu v spoločnosti a prezentácia konkrétnych poznatkov pre využitie marketingovo-dátových analýz.