Sportovní zařízení v ČR a propagace na sociální síti Facebook - Kotáb, Jiří
Problematika využitia najrozšírenejšej siete v Českej republike zástupcami športových zariadení. Možnosti a ciele prezentácie športových zariadení na sociálnej siete Facebook. Celkové zhodnotenie využívania Facebooku športovými zariadeniami v Českej republike a nadväznosť na ďalšie projekty.