Investičné banky v období finančnej krízy - Oravíková Podoliaková, Katarína
V oblasti investičného bankovníctva došlo počas rokov 2007-2009 k dramatickým zmenám. Investičné banky boli prinútené zmeniť svoj tradičný prístup obchodovania. Vysoká miera rizika v kombinácii s veľkým pomerom dlhu k vlastnému kapitálu, prispela k transformácii celého odvetvia investičného bankovníctva. Bankrot niekoľkých dôležitých investičných spoločností. Zásadná transformácia piatich kľúčových hráčov v oblasti globálneho investičného bankovníctva. Negatíva a pozitíva, ktoré priniesla finančná kríza pre investičné banky.