Déjà vu - akédie obyčejné firmy - Košturiak, Ján
Akédia - choroba, ktorú popísal po prvýkrát Evagrios (345-399) a ktorou trpeli mnísi žujúci v púšti. Akédia, slovo, ktoré znamená znechutenie, apatiu, ľahostajnosť. Problémy vo firme, ktoré sa prestávajú riešiť a prechádzajú do chronického stavu. Hľadanie riešení na situáciu vo firme. Včasné stanovenie správnej diagnózy - základ účinnej liečby. Kľúč k riešeniu u najvyššieho vo firme - u lídra. Aký je prirodzený líder. Príčiny a následky. Vytváranie spoločnej budúcnosti z prítomnosti - poznanie vízie, cieľov a cesty.