Súčasné trendy financovania tretieho sektora na Slovensku prostredníctvom mechanizmu daňovej asignácie - Bednáriková, Dagmar
Mechanizmus financovania tretieho sektora prostredníctvom asignácie dvoch percent zo zaplatenej dane. Vládne obmedzenie asignácie dane zo strany právnických osôb a jej postupné znižovanie. Analýza dôsledkov reštrikcií financovania organizácií tretieho sektora na efektívnosť ich činnosti.