Vzdělávání manažerů v době krize - Horňáková, Šárka
Efektívne a dobre organizované vzdelávanie. Rast záujmu o vzdelávanie na pracovisku. Koučing a mentoring. Účasť na projektoch. Rotácia práce. Investícia do vzdelávania pracovníkov. Zvyšovanie individuálneho, tímového a podnikového výkonu.