Změňte přístup ke školení zaměstnanců - Tejnorová, Jitka
Päť chýb, ktoré zo školenia urobia stratu času a peňazí. Efektívne riadenie vzdelávania. Ako zistiť skutočné vzdelávacie potreby. Ako vybrať školenie. Ako zabezpečiť, aby zamestnanci začali používať nové poznatky. Ako školiť preškolených zamestnancov. Príklady z praxe.