(Ne)verejné rozpočty Slovenskej republiky - niektoré aktuálne otázky - Beličková, Kornélia, 1966-
Podmienky súčasnej rozpočtovej sústavy Slovenskej republiky v priestore nadnárodného centralizmu a decentralizácie vo vzťahu národného rozpočtu k rozpočtom nižších vládnych úrovní, ktorá je poznačená Reformou riadenia verejných financií realizovanou Ministerstvom financií Slovenskej republiky v spolupráci so Svetovou bankou.