Daňová konkurencia v EÚ v kontexte daňového zaťaženia - Borza, Michal
Smerovanie v oblasti daňovo-príjmovej stránky verejných rozpočtov jednotlivých krajín Európskej únie. Ukazovatele daňového zaťaženia poukazujúce na prejavy daňovej konkurencie v EÚ.