Vplyv operačného programu Doprava na napĺňanie cieľov kohéznej politiky Európskej únie v Slovenskej republike - Rakovský, Matúš
Efektívne čerpanie finančných prostriedkov, ktoré je významným predpokladom na naplnenie priorít Národného strategického referenčného rámca SR a cieľov kohéznej politiky Európskej únie. Programové obdobie rokov 2007 až 2013 predstavuje predpokladanú finančnú pomoc Európskej únie alokovanú v rámci operačného programu Doprava.